Kuijten Behangwerken

jarenlange ervaring

Kuijten Behangwerken heeft jarenlange ervaring en is al jaren zelfstandig actief in het behangers vak. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en afwerken van renovliesbehang en glasweefselbehang voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen, kantoren, zorginstellingen, kantoorpanden e.d. en werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ook het afwerken van plafonds behoort tot de werkzaamheden. Door de uitbreiding van het renovliesbehang en glasvliesbehang de dessins en verschillende patronen is het nu ook een aantrekkelijk product voor particulieren.

Eddy Kuijten van Kuijten Behangwerken

Veel mensen houden van

de uitstraling van stucwerk,

maar vinden de nadelen te groot.

Zoveel voordelen met

Renovlies / glasvlies

Renovliesbehang (renovatie vliesbehang) is bezig aan een enorme opmars. Dat is ook niet vreemd, want het biedt enorme voordelen ten opzichte van het aanbrengen van stucwerk. Waar het aanvankelijk vooral werd ingezet als behang om gaten en scheuren in oude muren te herstellen, is renovliesbehang / glasvliesbehang ook de standaard aan het worden in nieuwbouw. Met een prijsvoordeel van zo’n 30% ten opzichte van stucwerk en een eindresultaat dat vergelijkbaar is, kiezen steeds meer mensen voor renovliesbehang. Bovendien is het kras- en stootvast, krimpvrij en brandvertragend. Net als stucwerk is renovliesbehang in elke gewenste kleur te sausen.

“Veel mensen houden van de uitstraling van stucwerk, maar vinden de nadelen te groot”, vertelt Eddy Kuijten van Kuijten Behangwerken. “Dat is ook logisch, want stucwerk is niet voordelig, gevoelig voor beschadigingen en het neemt veel tijd in beslag bij het aanbrengen. Bovendien kunnen er bij stucwerk in nieuwbouw door werking nog scheuren ontstaan. Met renovlies behang krijgt u dezelfde uitstraling als stucwerk en het is bijna honderd procent naadloos.”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen